csod misijaV soboto, 9. novembra 2019, smo se mladi planinci, skupaj z nekaterimi starši, odpravili na čisto posebno orientacijsko dogodivščino - CŠOD MISIJA!

Zbrali smo se ob 9. uri in se z avti zapeljali do CŠOD Mežica, kjer nam je vodnik Jožek podal navodila za uspešno reševanje misije PO SLEDEH MEŽIŠKIH KNAPOV. Na pot smo se podali s pomočjo aplikacije na tablicah in telefonih SŠOD MISIJA. Ta nam je pomagala iskati skrite kotičke naše narave, zgodovine rudarjenja in načina življenja pred več sto leti. Premagovali smo ovire, reševali vprašanja, zbirali značke in tako tekmovali med skupinami. Da je bilo še bolj pestro in zabavno, smo tekmovali tudi v hitrosti opravljanja misije.

Preberite več: CŠOD MISIJA

Učenke šestih razredov smo odšle na dvodnevni tabor, na Osnovno šolo Milana Jarca v Ljubljani.

Ob prihodu so nas učenci lepo sprejeli. Pripravili so nam manjšo pogostitev, ter nam naredili kratek uvod v začetek tabora. Sledilo pa je tudi prvo predavanje, ki ga je vodila gospa Lucija Čevnik. Potem smo odšli na daljši sprehod po Ljubljani. Učenci so nam predstavili vse znamenitosti Ljubljane. Kot npr.: Tromostovje, Prešernov trg, Ljubljanski grad…

Preberite več: LJUBLJANA

lit delo 2019

Na natečaja za izvirno literarno delo, ki ga vsako leto razpiše občina Slovenj Gradec, so sodelovali tudi učenci naše šole. Kaja Završnik je bila za svoj spis nagrajena in se je udeležila sprejema nagrajencev z vse Sovenije v likovni galeriji v Slovenj Gradcu. Njen spis je zelo zanimiv. Preberite ga.

20191005 111228 1zaobjavoV soboto, 5. oktobra 2019, smo člani planinskih krožkov in planinskega društva Dravograd izvedli izlet na Rahtel.

Tokratna tura je bila še posebej zanimiva, saj smo se do vznožja Rahtela podali s kolesi.

Kolesarji smo se zbrali v Šentjanžu in se po kolesarski poti odpeljal proti Slovenj Gradcu. Tam so nas pričakali pohodniki in skupaj smo se po gozdni učni poti povzpeli na Rahtel.

Preberite več: Kolesarjenje in pohod na Rahtel

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 2019

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 1.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 2.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 3.DEL

ZADNJE SLIKE

SPLETNA VARNOST

PRIJAVA