Od petka 7. 2. 2020 do nedelje 9.2.2020 se je v Kranju odvijalo državno prvenstvo v plavanju v kategoriji mlajših dečkov in deklic, kjer je med mlajšimi letniki - letniki 2009, Bor Rotovnik kot član PK FUŽINAR dosegel naslednji uspeh:
 
- trikrat je postal državni prvak in sicer v disciplinah 400 metrov prosto, 200 metrov prsno in 100 metrov prsno,
- dvakrat je dosegel drugo mesto in sicer na 100 metrov mešano in 50 metrov prsno,
- prav tako je bil 1x 4. na 50 metrov prosto.
Preberite več: DP PLAVANJE KRANJ 2020

"Šestošolci OŠ Neznanih talcev Dravograd sporočamo, da se imamo v šoli v naravi lepo in živahno. Takoj, ko smo prispeli na Tri kralje nad Slovensko Bistrico smo se kar takoj lepo vživeli. Spoznali smo se že s prvimi koraki na smučeh, na bowlingu in na zimskih poteh. Tudi v šolskih klopeh smo že sedeli, pisali dnevnik, računali in pisali domov.

Dobili smo že tudi velikoooo paketov s samimi bolj ali manj koristnimi priboljški. Dragi starši, hvala vam za te priboljške. Zahvali se pridružujejo tudi učitelji spremljevalci, saj so tudi bili deležni vaših pozornosti. Kmalu se vidimo."

Lepe vetrovne in zimske pozdrave vam pošiljamo vsi skupaj. 

Projekt koroških splošnih knjižnic in ravenske gimnazije se nadaljuje tudi v tem šolskem letu. V šolskem letu 2019/2020 imamo na OŠ Neznanih talcev Dravograd trinajst zlatih bralk in zlatih bralcev. V ponedeljek, 9. 12. 2019, so se zlati bralci pomerili z zlatimi bralci OŠ Šentjanž. Njihova naloga je bila, da iz posameznih listov sestavijo knjigo Miroslava Slane z naslovom Baubauci, ki je izšla leta 1988 pri založbi Mladinska knjiga. Učenci so se zadane naloge zagnano lotili in pri svojem delu zelo uživali, kar je razvidno tudi s fotografij.