Za mano je res lep dan, ki sem ga preživel s sošolci in prijatelji v Domu starostnikov Črneče. 
Lepo smo se oblekli, uredili in odšli na modno revijo. Pred domom smo še enkrat zvadili za nastop, ter se odpravili na modno pisto. Najprej so se predstavili starejši stanovalci doma starostnikov, potem pa smo bili na vrsti mi. Pred nastopom smo imeli malo treme, potem pa smo z užitkom predstavili svoja oblačila. Jaz sem imel oblečen košarkarski dres, saj sem najraje športnik. Tudi punce so bile lepe in zelo urejene.
 
Po nastopu so nam vsi čestitali, zaploskali in pogostili s hrano in sokom. Bilo je prijetno in to bi rad še večkrat ponovil.

 

Urban Kotnik, 5. a

Letos smo se deklice Košarkarskega kluba Dravograd, selekcije U 13, prvič odpravile na mednarodni košarkarski turnir v Sarajevo . Ta je potekal med 18. in 21. aprilom. Punce smo se tega turnirja zelo veselile, saj smo komaj čakale, da naš trud na treningih dobro izkoristimo tudi proti nasprotnicam drugih držav. V četrtek zjutraj smo se odpravili na trinajst ur dolgo pot. Celotna objava...

V torek 16.4. smo se sedmošolci z učitelji spremljevalci odpravili na izlet na Dolenjsko. Zjutraj smo se ob osmi uri z avtobusom odpeljali izpred Traberg centra. Po dobrih dveh urah vožnje smo prispeli v Raščico, na Trubarjevo domačijo. Tam nam je vodič po malici predstavil Trubarjevo življenje.

Na domačiji stoji tudi mlin, saj je bil Trubarjev oče mlinar, ob hiši pa teče tudi potok, zato je kraj res idiličen. Celoten članek...

Srečanje zlatih bralcev v okviru projekta splošnih knjižnic KNJIŽNE MIŠICE – 8. 4. 2019

Koroške splošne knjižnice so za učence osnovnih šol organizirale projekt KNJIŽNE MIŠICE. Z naše šole so se projektu pridružili devetošolci, in sicer zlati bralci.

Preberite več: KNJIŽNE MIŠICE

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 2019

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 1.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 2.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 3.DEL

ZADNJE SLIKE

SPLETNA VARNOST

PRIJAVA