Učenke šestih razredov smo odšle na dvodnevni tabor, na Osnovno šolo Milana Jarca v Ljubljani.

Ob prihodu so nas učenci lepo sprejeli. Pripravili so nam manjšo pogostitev, ter nam naredili kratek uvod v začetek tabora. Sledilo pa je tudi prvo predavanje, ki ga je vodila gospa Lucija Čevnik. Potem smo odšli na daljši sprehod po Ljubljani. Učenci so nam predstavili vse znamenitosti Ljubljane. Kot npr.: Tromostovje, Prešernov trg, Ljubljanski grad…

Po ogledu smo se z mestnim avtobusom odpeljali na kosilo v Atlantis. Po kosilu nam je gospa Eva Štraser iz podjetja Evegreen predstavila svoje izdelke iz bio plastike (lončke, posodo, Spin Fly). Ker je bilo zelo pozno, smo se odločili, da bomo odšli na večerni sprehod po Ljubljani in vmes še na večerjo. Ko smo prišli v šolo, smo se oblekli v pižame in prisluhnili učencem OŠ Podgorje o njihovi gozdni učni poti. Naslednji dan so nam gostitelji na kratko predstavili šolo ter njihov vrt. Imeli smo tudi predavanje o intelektualnih lastninah. Učenci so se zelo potrudili in nam izdelali skodelice iz gline ter v njih dali domači čaj. Za kosilo smo jedli pico, kar je bilo tudi del presenečenja .

Imele smo se zelo lepo. Tam smo si našle tudi nekaj prijateljev in pridobile nove izkušnje. Upamo da bo še več takšnih dni.

Ana Čeh, Gaja Otič in Katarina Gnamuš Šlebnik, 6.a


ŠOLA NA DALJAVO

Opozarjanje na šolo AMD Dravograd

TOM TELEFON

PROJEKT POGUM

ZADNJE SLIKE

PRIJAVA