adijo solaŠolsko leto smo zaključili s proslavo ob dnevu državnosti in slovesno podelitvijo priznanj, nagrad in vpisom v Zlato knjigo. Tudi v tem šolskem letu smo bili zelo uspešni na različnih področjih, sodelovali smo v mnogih projektih in prireditvah na šoli in v kraju. Poleg Planetu Zemlja prijazna šola smo dobili včeraj tudi naziv SIMBIOZA šola zaradi medgeneracijskega sodelovanja. Hvala staršem za prispevek v šolski sklad.

Dočakali smo konec in pred nami so počitnice. Vsak izmed nas jih bo preživel po svoje. Upam, da se bomo spočili in si nabrali moči za novo šolsko leto. Navadni ljudje razmišljajo kako bi zapravili čas, pametni pa, kako bi ga uporabili. Torej, počitnice izkoristite pametno - družite se s prijatelji, starši, sorodniki, preberite kakšno knjigo.

Učenci so dobili sezname šolskih potrebščin za naslednje šolsko leto. V primeru izgube se lahko obrnete na tajništvo šole. Vse informacije glede prvega šolskega dne bodo objavljene na šolski spletni strani zadnji teden v avgustu. Spremenili se bodo seznami razredov za bodoči 6. razred, saj pridejo na matično šolo učenci s podružničnih šol, verjetno pa se bo spremenil tudi bodoči 7. razred zaradi priselitev in odselitev. Glede na novo Uredbo o varovanju osebnih podatkov boste starši glede tega obveščeni po e-pošti ali navadni pošti zadnji teden v avgustu.

Lepe in mirne počitnice vsem skupaj.                          

Marjeta Podgoršek Rek, ravnateljica šole


ŠOLA, DA SE TI ZROLA 2019

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 1.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 2.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 3.DEL

ZADNJE SLIKE

SPLETNA VARNOST

PRIJAVA