Spoštovani starši in učenci,

zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2 se začasno v tednu od 19. 10. do 23. 10. 2020 v osnovnih šolah vzgojno-izobraževalno delo izvaja prilagojeno (model C):

-       Učenci od 1. do vključno 5. razreda se izobražujejo v šoli.

-       Učenci od 6. do 9. razreda se izobražujejo na daljavo.

Pouk na daljavo obveznega in razširjenega programa:

-    bo potekal preko vzpostavljenega enotnega komunikacijskega kanala – spletna učilnica OŠ Neznanih talcev Dravograd,

-       bo potekal po dosedanjem urniku,

-       je za učence obvezen, beležila se bo tudi njihova odsotnost.

V primeru morebitne opravičene odsotnosti so starši dolžni o tem obvestiti razrednika.

Učitelji bodo preko spletne učilnice usmerjali delo učencev in preverjali njihovo odzivnost. Odgovornost za učenje bo v največji meri prepuščeno učencu.

Starše kljub temu prosimo, da nadzirajo otrokovo izpolnjevanje dnevnih šolskih obveznosti. Poučevanje v tem primeru prepustite učiteljem. Kar bodo učenci opravili v dneh pouka na daljavo, bo podlaga za kasnejše ocenjevanje znanja.

Učence bodo razredniki seznanili s pravili dela na daljavo in pravili ocenjevanja na daljavo. Učenci in učitelji poskrbijo za dvosmerno komunikacijo.

Starše učencev od 6. do 9. razreda naprošamo, da skupaj z otrokom čez vikend preverite, ali lahko dostopa do spletnih učilnic. Če dostopa še nima urejenega, vas prosimo, da to nemudoma sporočite računalničarju na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V kolikor vaš otrok potrebuje računalnik/tablico, to sporočite razredniku.

Malice in kosila za učence od 6. do 9. razreda bomo odjavili mi.

O vseh spremembah boste sproti obveščeni z obvestili na šolski spletni strani in preko e-pošte razrednikov.

Vprašanja, ki se tičejo pouka na daljavo in podobno, prosimo naslavljajte neposredno na učitelje ali razrednika, ki bodo na voljo med 7.00 in 15.00 uro. Vsi e-naslovi zaposlenih so na spletni strani šole. Prosimo vas, da v prihodnje kar najbolj sledite vsem navodilom in še naprej skrbite za visoko stopnjo higiene in omejevanja socialnih stikov.

Ostanite zdravi!

Danijela Ledinek, ravnateljica

Kolektiv učiteljev


ŠOLA NA DALJAVO

POUK NA DALJAVO - NE POZABI

Opozarjanje na šolo AMD Dravograd

TOM TELEFON

PROJEKT POGUM

ZADNJE SLIKE

PRIJAVA