V sredo, 31. 1. je naša šola gostila rokometni turnir mlajših dečkov in deklic. Šolo so zastopali učenci 5. in 6. razredov, ki obiskujejo Zdrav življenjski slog. 

Z gosti iz prve in druge osnovne šole Slovenj Gradec smo odigrali kar 6 tekem in na vsaki prikazali dobro igro ter srčnost in borbenost. Ekipa že nestrpno pričakuje naslednji turnir.

 

Pripravil: Matej Kodrin

del2018 1KDAJ ? 
V ponedeljek, 22. 1. 2018, ob 17. Uri

KDO ?    

V okviru projekta FIT4KID za dan brez multimedije izvedli učitelji in učenci šole ter gostujoči profesorji in dijaki

ZA KOGA?

Učence, starše, dedke in babice.

ZAKAJ?

Da so učenci praktičnim pristopom prišli do novih znanj, izkušenj, spoznanj in se pri tem imeli ' fajn.'

Koordinatorka: Marija Cehner

Preberite več: IZVEDLI SMO NARAVOSLOVNO - TEHNIČNE DELAVNICE

'Only English' je bil moto včerajšnjega dne, 16. 11. , za učence od 5. do 9. razreda. Vsi učenci so imeli možnost poslušati in govoriti angleško kar 3 šolske ure skupaj. Naše učence in učitelje angleškega jezika (ki so ure opazovali) so obiskali učitelji angleškega jezika iz Velike Britanije in Amerike, naravni govorci angleškega jezika.

Preberite več: 'English speaking classroom' na šoli Dravograd

Učenci in učitelji OŠ Neznanih talcev Dravograd in njenih podružnic so na šoli tudi  letos pripravili bogato praznično tržnico, ki je potekala že 5. leto zapored in bila še bolj obiskana kot leto poprej. Obiskovalci so se po tržnici začeli sprehajati že od 16. 50 ure naprej in vse do prireditve izbirali darila za krasitev lastnih domov ali pa obdarovanje svojih najbližjih.

Preberite več: 5. tradicionalna praznična tržnica na šoli Dravograd

Tema letošnjega tedna otroka je POVABIMO SONCE V ŠOLO. Primož Suhodolčan je zapisal poslanico in v njej poudaril, da naj bo iskanje odgovorov in postavljanje vprašanj naše največje veselje, da je znanje igra in največji zaklad. Ko bomo napolnjeni z znanjem, bomo lahko karkoli, kar si bomo želeli, mogoče tudi Sonce.

Preberite več: POVABIMO SONCE V ŠOLO

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 1.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 2.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 3.DEL

ZADNJE SLIKE

SPLETNA VARNOST

PRIJAVA