Na tekmovanju je sodelovalo 6 tekmovalcev.

V vožnji z daljinsko vodenimi avtomobilčki je učenec Matjaž Remic dosegel dobro četrto mesto,

Vildana Dukič je dosegla v raketnem tekmovanju odlično drugo mesto.

Ostali tekmovalci so se uvrstili v zlato sredino.

Čestitamo.                                                                   Mentorja: Igor Vitrih in Marija Cehner

Preberite več: DRŽAVNO TEKMOVANJE V MODELARSTVU, 2. JUNIJ 2018, KAMNIK

Z mesecem aprilom smo zaključili tekmovanje za čiste zobe ob zdravi prehrani. Zmagovalni razred letošnjega šolskega leta na osnovni šoli Dravograd je 8B. Na podružnični šoli Črneče je zmagal prvi razred, prav tako je zmagovalec prvi razred na podružnični šoli Libeliče. V Trbonjah je zmagovalec peti razred, na podružnični šoli Ojstrica, pa je zmagala višja stopnja. 
 
Vsem zmagovalcem želimo iskrene čestitke

IMG 2383V torek, 15. 5. 2018, je v Mariboru potekalo državno tekmovanje iz robotike. Tekmovanja so se udeležili tudi učenci naše šole, ki so tekmovali v kategoriji Robosled DIRKAČ. Blaž Tajzel in Miha Perovnik sta osvojila 3. mesto, Aleks Erjavc pa 4. mesto.

Mihael Paradiž in Filip Vezonik sta osvojila 5. mesto (v kategoriji Lego robotov pa 1. mesto), Teo Vavkan in Tai Pongrac sta osvojila 8. mesto (v kategoriji Lego robotov pa 4. mesto).

Preberite več: Državno tekmovanje iz robotike

V petek, 18. 5. 2018, je v Centru varne vožnje Vransko in na OŠ Vransko potekalo tekmovanje Najboljši mladi kolesar AMZS-FIA ETEC 2018, katerega sta se udeležili dve ekipi AMD Dravograd. Za nastop na evropskem prvenstvu na Madžarskem se je borilo petnajst ekip iz desetih Avto-moto društev, zmago pa so si privozili mladi kolesarji iz AMD Moste.

Preberite več: Tekmovanje Najboljši mladi kolesar

Pozdravljeni,

sporočamo vam, da so učenci čebelarskega krožka sodelovali na regijskem in državnem tekmovanju mladih čebelarjev in dosegli lepe rezultate.

1.Regijsko tekmovanje je potekalo 14.aprila 2018 v Slovenj Gradcu, udeležili pa so se ga Jakob Kališnik in Urban Kotnik, ki sta dobila potrdilo o sodelovanju ter Aljaž Polaner in Aldin Dukić, ki sta prejela srebrno priznanje.

Preberite več: Naši učenci uspešni na regijskem in državnem tekmovanju mladih čebelarjev

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 1.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 2.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 3.DEL

ZADNJE SLIKE

SPLETNA VARNOST

PRIJAVA