Spoštovani starši.
 
V soboto, 25. 05. 2019, je organizator zaradi slabih vremenskih razmer odpovedal prireditev Šport in špas, zato bomo imeli ta dan pouk po petkovem urniku. 
 
Malica ta dan bo (starše prosimo za pravočasno odjavo, v kolikor otroka ta dan ne bo v šolo). Kosil ta dan ne bo. 
Urnik prevozov je po tedenskem voznem redu, razen redna linija prevoznika Nomago. Odhod iz Gosnikove žage in Libelič bo ob 7.00, Črneč  7.10, odhod domov pa ob 13.15 izpred Traberg centra.
 
Natančen vozni red si lahko ogledate TUKAJ.

 

V imenu organizatorjev Šport in špasa ter imenu kolektiva OŠ NT Dravograd, se vam zahvaljujemo  za razumevanje.

Tudi v šolskem letu 2018/2019 nadaljujemo s tabori za nadarjene učence. Tabore bomo pripravili v različnih krajih po Sloveniji in na Hrvaškem, v času jesenskih, zimskih, prvomajskih in poletnih počitnic. Že v času jesenskih počitnic, od 27. do 30. oktobra 2018, pripravljamo tri tematske vsebine.

Preberite več: Tabori za nadarjene učence

Spoštovani starši in učenci!

Vabimo vas k sodelovanju v akciji Pokloni zvezek. Slovenska karitas želi zbrati čim več novih, velikih in praviloma črtanih zvezkov za preko 12.000 socialno ogroženih osnovnošolcev. Učenci so prejeli tudi razglednico, na katero lahko narišejo ali zapišejo pozdrav za sovrstnika, ki bo zvezek prejel. Poklonjeni zvezek ali zvezke naj učenci prinesejo v šolo najkasneje do 8. junija 2018.

Hvala za vašo solidarnost!

Podrobnosti: http://www.karitas.si/pokloni-zvezek

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 2019

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 1.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 2.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 3.DEL

ZADNJE SLIKE

SPLETNA VARNOST

PRIJAVA