Vas zanima na kakšen način se na mizi znajdejo slastne jagode, češnje, borovnice,... pa zlato rdeče breskve in jabolka? So se vam že cedile sline in so vas zamikali vabeči plodovi ob cesti, pa ne veste, kako bi lahko prav takšne pridelali na vašem vrtu? Ste že kdaj pomislili, da bi lahko več prostega časa preživeli v stiku z naravo in si sami izdelali marmelado in sok? Vas moti betonska in asfaltna okolica vašega doma, pa ne veste kako jo polepšati s cvetlicami in ji dati življenja s pticami?

Odgovore na vsa zastavljena vprašanja in še marsikaj drugega, kar je povezano s pridelavo hrane, boste izvedeli, če se boste vključili v sadjarski oziroma kmetijski krožek, ki ga organizira Sadjarsko društvo Dravograd.

Učence od 5. do 9. razreda obveščamo, da bo prvo srečanje v petek, 16. februarja 2018, v učilnici št. 76, med 13. in 14. uro.

Vse, ki bi jih tematika zanimala in veselila prijazno vabimo. Zagotavljamo vam, da boste zvedeli veliko zanimivega in koristnega, predvsem pa bomo veliko časa preživeli v naravi.

Sadjarsko društvo Dravograd

Pod gradom 167, 2370 Dravograd

Tel. 87 83 913, GSM 040 977 781

Predsednik Sadjarskega društva Dravograd

Avguštin Verhnjak


ŠOLA, DA SE TI ZROLA 1.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 2.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 3.DEL

ZADNJE SLIKE

SPLETNA VARNOST

PRIJAVA