Select menu item

»DAN ZDRAVJA 2023« – VTISI UČENK 7. b razreda

Na dnevu zdravja sem se imela zelo lepo. Sicer je bilo naporno, saj smo imele kar gužvo, a vseeno je bilo super. Meni je bilo najbolje, ko smo delale smutije in pripravljale prigrizke. Nič nam ni ostalo, a smo bile zadovoljne. Zelo je bilo zanimivo, saj smo si ogledale tudi, kaj so predstavljali drugi. Dan je bil izvrsten.

Mia S.

V petek na tržnici mi je bilo zelo všeč, zelo sem se zabavala. V svoji skupini smo ponujale sadne in zelenjavne napitke, kot prilogo smo imeli tudi brownije in granolo. Ampak nam je vsega tega hitro zmanjkalo, saj je bilo vse tako dobro.

Nika P.

Že dolgo smo se pripravljali na ta projekt ob dnevu zdravja. Z učiteljico Silvijo smo se odločile, da bomo pripravljale smutije in zdrave prigrizke. Potrudile smo se in izdelale svoje informativne table. Na dan proslave smo stojnico lepo okrasile, strankam so bili smutiji zelo všeč in tudi mi smo se zelo zabavale.

Neja P.

Na dnevu zdravja smo se imele zelo lepo. Imele smo stojnico s smutiji in zdravimi prigrizki in vse je tako hitro šlo. Smutiji so bili vsem zelo všeč in so jih vsi hoteli. Naša stojnica je bila zelo uspešna. Naredilo smo veliko slik. Dan zdravja je bil zelo zabaven.

Majra I.

Na dnevu zdravja smo bili v Špic D. »Male dohtarce« smo imele svojo stojnico. Na njej smo imele smutije in zdrave prigrizke. Bilo je zelo zanimivo. Gneča je bila velika, na naši stojnici pa smo imele veliko dela. A kljub temu smo se imele zelo fajn.

Maša O.

V petek 14. 4. 2023 smo imele v Špic D našo stojnico in bilo je zelo zanimivo. Pripravljale smo več napitkov, imele pa smo tudi brownije in granolo z oreščki. Jaz sem pripravljala smuti Ananasova pravljica. Na stojnici mi je bilo zelo všeč, saj smo imele zelo veliko obiskovalcev.

Tia F.

V petek 14. 4. 2023 sta v ŠPiC D-ju potekala DAN ZDRAVJA in ZELEMENJAVA. Z našo skupino (imenovano MALE DOHTARCE) smo pripravile štiri različne napitke, brownije z ovsenimi kosmiči in hrustljavo granolo. Na ta dan smo se pripravljale že zelo dolgo in sem vesela, da smo se ga udeležile.

Zjutraj smo v šolo prišle zelo zgodaj, zato da smo uspele oprati in pripraviti vso sadje in zelenjavo. Dan prej smo spekle brownije in naredile granolo. Nato smo odšle v ŠPIC D in pripravile sceno ter pripomočke za pripravo smutijev. Najprej je spregovoril župan in organizatorka tega dneva, nato se je vse začelo. Otroci so bili na poligonih, učenci iz OŠ Šentjanž so imeli živali in tudi nekaj prigrizkov. Ostali so imeli različne delavnice in stojnice. Mi smo takoj začele s pripravo napitkov. Pri naši stojnici je bilo veliko obiskovalcev, zato je hitro zmanjkalo sestavin, vendar smo se potem dobro znašle in poskrbele za nove. Obiskovalcem so bili napitki in prigrizki zelo všeč, kar me je zelo razveselilo. Zelo mi je bilo všeč tudi to, da sem lahko ljudem razložila, kaj smo pripravile, saj zelo rada komuniciram z obiskovalci in se pogovarjam. Dogodek se je že zaključeval, ko so nas obiskali tudi nekateri razredi z naše šole (OŠ NT Dravograd) in kmalu smo začele pospravljati.

Najbolj všeč mi je bila naša stojnica in pa stojnica z malimi živalmi. Mislim pa, da je bila naša stojnica najboljša, saj smo imele veliko več obiskovalcev kot drugi. Za naslednjo leto si želim, da se spet udeležimo tega dneva, saj mi je bilo zelo všeč.

Melinda Mori, 7. b

O avtorju
Dostopnost