Spoštovani starši!

Z odlokom se zaradi zajezitve in obvladovanja nalezljive bolezni COVID-19 začasno prepoveduje zbiranje ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja za čas od 1. do 11. 4. 2021.

To pomeni, da bo v navedenem času potekal pouk na daljavo preko spletnih učilnic in videokonferenčnega sistema Zoom. Pouk bo za vse učence potekal po že obstoječem urniku, kot je potekal tudi do sedaj v šoli.

Vsi, ki nimate možnosti za delo na daljavo zaradi težav z elektronsko opremo, se za pomoč obrnite na razrednike ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Za učence od 1. do 3. razreda je zagotovljeno nujno varstvo, če sta oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji ter zaposleni v poklicnih gasilskih enotah. Zaposlitev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca. O uveljavljanju nujnega varstva ste bili starši otrok 1. VIO obveščeni že preko razredničark. Poskrbite, da boste potrdilo o zaposlitvi oddali svoji razredničarki pravočasno, to je do torka, 30. 3. 2021 do 13.00 ure.

Pazite nase in ostanite zdravi. Želim vam lepe velikonočne praznike.

Danijela Ledinek, ravnateljica


ŠOLA NA DALJAVO

POUK NA DALJAVO - NE POZABI

TOM TELEFON

PROJEKT POGUM

Opozarjanje na šolo AMD Dravograd

ZADNJE SLIKE

PRIJAVA