14., 15., in 16. septembra so na naši šoli potekala predavanja in delavnice dr. Lucije Čevnik, namenjena učencem 6., 7. in 8. razredov, na temo duševnega zdravja pod naslovom "Moje telo je več kot le obešalnik". Skupaj gradimo pozitivno telesno samopodobo in razbijamo škodljive stereotipe. O ključnih življenjskih temah se je z mladimi potrebno pogovarjati in jih učiti, kako se soočati z izzivi našega vsakdana.

IMG 20210915

fr1 1Pouk na daljavo je učencem že prešel v neko rutino, zaradi katere si niso vzeli dovolj časa za sebe. Pri Glasbeni umetnosti je učitelj devetošolcem zato pripravil glasbene primere, s pomočjo katerih so ustvarjali fraktalne risbe.

Metoda fraktalnega risanja temelji na risanju spontane risbe, ki je sestavljena iz črt in barv. Z barvanjem fraktalne risbe in uporabo različnih barvnih nians lahko vplivamo na razpoloženje. Določene barve nas lahko pomirijo, sprostijo, druge pa dajo nov zagon življenju, …

Učenci so se zelo potrudili in ustvarili nekaj res osupljivih fraktalnih risb.                                      

Prikazanih je le nekaj primerov. Vsem učencem učitelj čestita za njihov trud in upa, da bodo še naprej tako ustvarjalni.

Preberite več: Fraktalne risbe

VARNO V ŠOLI

PRIPOROČILA V ČASU EPIDEMIJE

POSKRBIMO ZA SVOJE DOBRO POČUTJE

KER POGOVOR DAJE MOČ

ŠOLA NA DALJAVO

TOM TELEFON

POUK NA DALJAVO - NE POZABI

PROJEKT POGUM

Opozarjanje na šolo AMD Dravograd

ZADNJE SLIKE

PRIJAVA