Leto je zelo hitro minilo. Spet so pred nami prazniki in novo leto. Obiskal nas je dedek Mraz, v soboto pa smo se srečali še z Božičkom. Kot vsako leto se nam je pridružil na božičnem koncertu v Trbonjah, kjer smo ga že komaj čakali.

Zelo všeč mi je bilo, da sem lahko nastopal. Stric in teta sta me pohvalila, da sem lepo nastopal.

Žiga Rudolf , 1. razred

Na nastopu mi je bilo všeč, ker so nam vsi prisluhnili. Tudi naslednje leto si želim nastopati.

Špela Nabernik, 1. razred

Najbolj mi je bilo všeč, ker nas je obiskal Božiček. Božiček nam je naročil, da moramo ubogati. Ata in mama sta mi povedala, da jima je bil nastop všeč.

Andraž Šantl, 1. razred

V soboto smo imeli božični koncert. Morali smo imeti oblečeno belo majico in črne hlače. Pred nastopom smo zapeli pesem Dekle na vrtu zelenem sedi. Najprej so na inštrumente zaigrali Tia, Urška, Larisa, Vid in Rene. Ddrugi smo bili mi. Zapeli smo pesmi Snežec in ptice, Dan se poslavlja in Sivo kučmo. Moji prijateljici sta delili bonbone.

Neža Tomažič, 2. razred

Imeli smo božični koncert. Učiteljica nam je naročila, da smo oblečeni v bele majice in temne hlače. Na nastopu smo zapeli tri pesmice. Ko smo bili konec, smo Elina, Neža in jaz razdelile bonbone. Na koncu smo morali domov.

Lili Račnik, 2. razred

V soboto ob pol sedmih smo se zbrali v gasilskem domu. Ponovili smo, nato smo počakali na nastop na stopnicah. Gospa nas je povabila na oder in zapeli smo pesmi. Zapeli smo pesmi Snežec in ptice, Miroljubno uspavanko in Sivo kučmo. Ko smo zapeli, je prišel Božiček. Z Božičkom so bile Elina, Lili in Neža. Elina, lili in Neža so delile bonbone. Čas je bil, da smo morali domov.

Katarina Tratnik, 2. razred

V soboto ob pol sedmih smo s šolo šli na božični koncert. Na božičnem koncertu smo bili na vrsti drugi. Tretji, četrti in peti razred so nastopali pred nami. Miha je četrti razred in je pozabil besedilo. Ko so tretji, četrti in peti razred končali, smo prišli še mi na oder. Zapeli smo tri pesmi. Zapeli smo Dan se poslavlja, Sivo kučmo in Snežec in ptice. Potem smo končali. Z Nežo in Lili smo čakale na stopnicah zraven Božička. Čakale smo, da bi bili na vrsti. Ko smo prišli na vrsto, smo šli v dvorano. Božiček je povedal veliko reči. Neži, Lili in meni je rekel, da lahko razdelimo bonbone. Ko smo jih razdelile, smo prisluhnile še drugim. Na koncu smo šli domov.

Elina Račnik, 2. razred

Učenci 1. In 2. razreda,

Učiteljica: Vesna Šmon


VARNO V ŠOLI

PRIPOROČILA V ČASU EPIDEMIJE

POSKRBIMO ZA SVOJE DOBRO POČUTJE

KER POGOVOR DAJE MOČ

ŠOLA NA DALJAVO

TOM TELEFON

POUK NA DALJAVO - NE POZABI

PROJEKT POGUM

Opozarjanje na šolo AMD Dravograd

ZADNJE SLIKE

PRIJAVA