Zaključna prireditev je potekala 24. 6. 2011 v telovadnici naše šole. S prireditvijo so učenke in učenci zakorakali počitniškim dogodivščinam naproti. Kot voditeljici sta se odlično odrezali sedmošolki Anja Rožič in Vita Mihelič.

Ker naša država praznuje 25. 6. 2011 dvajseto obletnico odcepitve od nekdanjih Jugoslovanskih republik, je bil prvi del prireditve namenjen prav spominu na osamosvojitev Slovenije, zato se je prireditev pričela svečano – s himno. Nato nas je Nika Perovnik v svojem spisu popeljala v leto 1991, ko je Slovenija po desetdnevni vojni končno zadihala svobodno in samostojno. Ponosni smo, da živimo v samostojni državi Sloveniji.

Prireditev pa je nato prešla v bolj sproščeni del. Voditeljici sta glasbene točke popestrili z nekaj duhovitimi šalami in gospod ravnatelj je podelil priznanja ter knjižne nagrade najbolj zaslužnim učencem naše šole. ČESTITAMO!!!

Konec so nam še zadnjič pričarali na ksilofonih, različnih tolkalih ter ob spremljavi dveh kitar že bivši devetošolci s čudovito skladbo pod vodstvom učitelja Andreja Loparnika. Zares smo uživali z ORFSTARSI. Bravo!!!

Pevski zbor četrtošolcev pa je zapel ob kitari učiteljice Irene Jeseničnik pesmico Sreča na vrvici in nam pomahal v slovo do septembra.

UŽIVAJTE MED POČITNICAMI!!!

Zapisala Irena Kašman


VARNO V ŠOLI

PRIPOROČILA V ČASU EPIDEMIJE

POSKRBIMO ZA SVOJE DOBRO POČUTJE

KER POGOVOR DAJE MOČ

ŠOLA NA DALJAVO

TOM TELEFON

POUK NA DALJAVO - NE POZABI

PROJEKT POGUM

Opozarjanje na šolo AMD Dravograd

ZADNJE SLIKE

PRIJAVA