Šolsko leto smo zaključili s proslavo ob dnevu državnosti in slovesno podelitvijo priznanj, nagrad in vpisom v Zlato knjigo. Tudi v tem šolskem letu smo bili zelo uspešni na različnih področjih, sodelovali smo v mnogih projektih in prireditvah na šoli in v kraju. Hvala staršem za prispevek v šolski sklad.

Dočakali smo konec in pred nami so počitnice. Vsak izmed nas jih bo preživel po svoje. Upam, da se bomo spočili in si nabrali moči za novo šolsko leto. Navadni ljudje razmišljajo kako bi zapravili čas, pametni pa, kako bi ga uporabili. Torej, počitnice izkoristite pametno - družite se s prijatelji, starši, sorodniki, preberite kakšno knjigo.

Učenci so dobili sezname šolskih potrebščin za naslednje šolsko leto. V primeru izgube se lahko obrnete na tajništvo šole. Seznami razredov bodo objavljeni v ponedeljek, 28. 8. 2017. Vse informacije glede prvega šolskega dne bodo objavljene na šolski spletni strani zadnji teden v avgustu.

Lepe in mirne počitnice vsem skupaj.                          

 

                                                                                                  Marjeta Podgoršek Rek, ravnateljica šole

V ponedeljek, 19.6.2017 nas je po dolgih letih obiskal naš bivši učenec in znani košarkaš Boštjan Nachbar Boki. Učencem je predstavil nekaj izkušenj iz lige NBA in z njimi odigral tudi prijateljsko tekmo. Bilo je nepozabno, predvsem za učence in učenke, ki trenirajo košarko. Hvala Boštjanu, da si je vzel čas in nas prišel obiskat. Več utrinkov si lahko ogledate tukaj.

 

Športni pedagogi

Mesto Maribor je že četrtič v zadnjih šestih letih gostilo množico mladih pevcev v okviru kulturno-umetniškega dogodka Zborovski BUM 2017.
Ob spremljavi Simfoničnega orkestra SNG Maribor pod taktirko dirigenta Simona Krečiča je pelo okoli 5.500 pevcev mladinskih šolskih pevskih zborov iz 180-ih slovenskih osnovnih šol, med njimi so bili tudi naši pevci ter priznani operni pevci opernega ansambla SNG Maribor: sopranistka Andreja Zakonjšek Krt, altistka Irena Petkova, tenorist Martin Sušnik in baritonist Jaki Jurgec.

Preberite več: Obiskali smo zborovski BUM 2017

V tem šolskem letu smo se dvanajstkrat  predstavili občinstvu z gledališko predstavo KLOVNI V ŠOLI. Besedilo zanjo je napisal nemški  dramatik F.K. Waechter. Devet predstav smo namenili učencem naše šole, eno staršem in drugim sorodnikom nastopajočih, dve pa gledalcem na območnem ter regijskem srečanju otroških gledaliških skupin (Vuzenica in Podvelka).

Preberite več: Gledališki krožek v šolskem letu 20016/2017

VARNO V ŠOLI

PRIPOROČILA V ČASU EPIDEMIJE

POSKRBIMO ZA SVOJE DOBRO POČUTJE

KER POGOVOR DAJE MOČ

ŠOLA NA DALJAVO

TOM TELEFON

POUK NA DALJAVO - NE POZABI

PROJEKT POGUM

Opozarjanje na šolo AMD Dravograd

ZADNJE SLIKE

PRIJAVA