V torek 19. 6. 2018 so imeli tretješolci tehniški dan. Podali so se na pot proti dvorcu Bukovje, kjer jim ga. Aleksandra Čas predstavila zgodovino dvorca Bukovje in še posebej zadnje lastnike le-tega, barone Kometer.

Najprej so si ogledali notranjost dvorca in stalno razstavo o baronih Kometer ter po zanimivi predstavitvi rešili delovne liste. Preberite več...

V letošnjem šolskem letu smo se prvič vključili tudi v projekt Simbioza Šole in izpolnili vse pogoje, da smo postali Simbioza Šola.

Gre za projekt, ki spodbuja medgeneracijsko sodelovanje. Učenci 5. razredov so skozi celo šolsko leto sodelovali pri različnih medgeneracijskih dejavnostih ter sodelovali tudi v nagradnem natečaju Simbioza Šole.

Učenka Ema Temnikar je prejela 3. nagrado. Več...

adijo solaŠolsko leto smo zaključili s proslavo ob dnevu državnosti in slovesno podelitvijo priznanj, nagrad in vpisom v Zlato knjigo. Tudi v tem šolskem letu smo bili zelo uspešni na različnih področjih, sodelovali smo v mnogih projektih in prireditvah na šoli in v kraju. Poleg Planetu Zemlja prijazna šola smo dobili včeraj tudi naziv SIMBIOZA šola zaradi medgeneracijskega sodelovanja. Hvala staršem za prispevek v šolski sklad.

Dočakali smo konec in pred nami so počitnice. Vsak izmed nas jih bo preživel po svoje. Upam, da se bomo spočili in si nabrali moči za novo šolsko leto. Navadni ljudje razmišljajo kako bi zapravili čas, pametni pa, kako bi ga uporabili. Torej, počitnice izkoristite pametno - družite se s prijatelji, starši, sorodniki, preberite kakšno knjigo.

Učenci so dobili sezname šolskih potrebščin za naslednje šolsko leto. V primeru izgube se lahko obrnete na tajništvo šole. Vse informacije glede prvega šolskega dne bodo objavljene na šolski spletni strani zadnji teden v avgustu. Spremenili se bodo seznami razredov za bodoči 6. razred, saj pridejo na matično šolo učenci s podružničnih šol, verjetno pa se bo spremenil tudi bodoči 7. razred zaradi priselitev in odselitev. Glede na novo Uredbo o varovanju osebnih podatkov boste starši glede tega obveščeni po e-pošti ali navadni pošti zadnji teden v avgustu.

Lepe in mirne počitnice vsem skupaj.                          

Marjeta Podgoršek Rek, ravnateljica šole

Na tekmovanju je sodelovalo 6 tekmovalcev.

V vožnji z daljinsko vodenimi avtomobilčki je učenec Matjaž Remic dosegel dobro četrto mesto,

Vildana Dukič je dosegla v raketnem tekmovanju odlično drugo mesto.

Ostali tekmovalci so se uvrstili v zlato sredino.

Čestitamo.                                                                   Mentorja: Igor Vitrih in Marija Cehner

Preberite več: DRŽAVNO TEKMOVANJE V MODELARSTVU, 2. JUNIJ 2018, KAMNIK

Z mesecem aprilom smo zaključili tekmovanje za čiste zobe ob zdravi prehrani. Zmagovalni razred letošnjega šolskega leta na osnovni šoli Dravograd je 8B. Na podružnični šoli Črneče je zmagal prvi razred, prav tako je zmagovalec prvi razred na podružnični šoli Libeliče. V Trbonjah je zmagovalec peti razred, na podružnični šoli Ojstrica, pa je zmagala višja stopnja. 
 
Vsem zmagovalcem želimo iskrene čestitke

VARNO V ŠOLI

PRIPOROČILA V ČASU EPIDEMIJE

POSKRBIMO ZA SVOJE DOBRO POČUTJE

KER POGOVOR DAJE MOČ

ŠOLA NA DALJAVO

TOM TELEFON

POUK NA DALJAVO - NE POZABI

PROJEKT POGUM

Opozarjanje na šolo AMD Dravograd

ZADNJE SLIKE

PRIJAVA