Od petka 7. 2. 2020 do nedelje 9.2.2020 se je v Kranju odvijalo državno prvenstvo v plavanju v kategoriji mlajših dečkov in deklic, kjer je med mlajšimi letniki - letniki 2009, Bor Rotovnik kot član PK FUŽINAR dosegel naslednji uspeh:
 
- trikrat je postal državni prvak in sicer v disciplinah 400 metrov prosto, 200 metrov prsno in 100 metrov prsno,
- dvakrat je dosegel drugo mesto in sicer na 100 metrov mešano in 50 metrov prsno,
- prav tako je bil 1x 4. na 50 metrov prosto.
Preberite več: DP PLAVANJE KRANJ 2020

bab k1Nekega dne je učiteljica pomislila, da bi lahko 5.a obiskala moja bica. Ta ideja mi je bila všeč, zato je bica prišla. Najprej smo se pogovorili, potem pa smo začeli izdelovati vsak svoj kip. Najprej smo z žico naredili osnovo, da niso izdelki odpadli. Vsi smo naredili glavo in roke. Nato smo z maso vse, razen rok oblikovali. Z večjim kosom, ki smo ga valjali, smo naredili še spodnji del obleke. Vanj smo z različnimi modelčki naredili odprtine. Vmes smo se lahko poigrali z maso. Naredili smo čipkast srček za mame in očke. Ko je vse šlo proti koncu, nam je bica pokazala, kako bomo naslednjič dokončali angelčka.

Preberite več: OBISK MOJE BICE KIPARKE

"Šestošolci OŠ Neznanih talcev Dravograd sporočamo, da se imamo v šoli v naravi lepo in živahno. Takoj, ko smo prispeli na Tri kralje nad Slovensko Bistrico smo se kar takoj lepo vživeli. Spoznali smo se že s prvimi koraki na smučeh, na bowlingu in na zimskih poteh. Tudi v šolskih klopeh smo že sedeli, pisali dnevnik, računali in pisali domov.

Dobili smo že tudi velikoooo paketov s samimi bolj ali manj koristnimi priboljški. Dragi starši, hvala vam za te priboljške. Zahvali se pridružujejo tudi učitelji spremljevalci, saj so tudi bili deležni vaših pozornosti. Kmalu se vidimo."

Lepe vetrovne in zimske pozdrave vam pošiljamo vsi skupaj. 

bad 202023. 1. 2020, je v dvorani Špic D potekalo Področno posamično tekmovanje OŠ v badmintonu Koroške regije, ki so se ga udeležili tudi učenci naše šole. Kar nekaj učencev naše šole je prejelo medalje. Zadovoljni obrazi nagrajencev nam povedo vse. Rezultati pa tudi.

Vodstvo šole čestita vsem učencem, ki so sodelovali na tekmovanju, prav tako pa so čestitke namenjene tudi njihovim mentorjem.

Preberite več: Šolsko tekmovanje v badmintonu Koroške regije

VARNO V ŠOLI

PRIPOROČILA V ČASU EPIDEMIJE

POSKRBIMO ZA SVOJE DOBRO POČUTJE

KER POGOVOR DAJE MOČ

ŠOLA NA DALJAVO

TOM TELEFON

POUK NA DALJAVO - NE POZABI

PROJEKT POGUM

Opozarjanje na šolo AMD Dravograd

ZADNJE SLIKE

PRIJAVA