BILI SMO V GOZDU. VIDELI SMO ČEBELE, KI LETAJO OD CVETA PA DO CVETA. ČEBELAR JE DAL VSEM UČENCEM MED. MED JE BIL ZELO DOBER.

BILO MI JE PRIJETNO NA ŠPORTNEM DNEVU.

ALJAŽ PEČOVNIK, 1. RAZRED

 

Včeraj sem prišla v šolo s torbo, v torbi sem imela vodo in rolado. Nato smo šli po polju. Prišli smo do gozda. Nato smo se ustavili, da bi se spočili. Učiteljici sta nabrali storže. Nato nas je obiskal gospod čebelar.

Julija Uršnik, 2. razred

 

V šoli smo imeli športni dan. Šli smo v gozd. Bilo je lepo. Nabirali smo borovnice. Borovnice so bile sladke. Prišel je čebelar in povedal veliko o čebelah.

Zala Božič, 2. razred

 

V sredo smo šli ven. Tam smo vadili judo. Zelo smo se zabavali.

Saša Pirnat, 3. razred

 

V sredo, 12. 6. 2019 smo imeli športni dan. Zjutraj so nam predstavili judo. Naučili so nas borilnih veščin. Postavili smo se v vrsto in jih poskusili narediti. Na koncu smo pomagali pospraviti blazine. Ko smo jih pospravili, smo vlekli vrv. Šli smo na malico, nato pa na pohod. Medtem smo imeli še odmor. Opazovali smo naravo in poslušali zvoke. Slišali smo kukavičin glas. Nabirali smo storže, ki so padli na tla. Nabirali pa smo tudi borovnice in jih nato pojedli. Nato pa je prišel gospod čebelar v gozd in nam veliko povedal. Z gospodom čebelarjem smo šli iz gozda. Povedal nam je veliko zanimivih stvari. Prišla je še gospa čebelarka in nam dala med v steklenički in dva lista o čebelah. Počasi smo se odpravili proti šoli. To je bil zelo dober športni dan.

Urška Paradiž, 3. razred

 

12. 6. 2019 smo se 1., 2., 3. in 4. razred odpravili na pohod. A še prej smo si ogledali predstavitev Judo kluba iz Slovenj Gradca. Začelo se je tako, da so blazine postavili druga ob drugo. Nato so se nam predstavili. Povedali so nam, da lahko obiskujemo judo v Dravogradu ali na Muti. Potem smo se postavili v vrsto in delali naloge. Od vsega tega sem si najbolj zapomnila padec naprej in nazaj. Na koncu smo blazine odnesli do njihovega kombija. Po tem smo vlekli vrv. Vsi mi, razen učiteljic smo tekmovali proti trem fantom. In zmagali smo, juhu!

Odšli smo v šolo po nahrbtnike. Prijeli smo se v pare. Potem smo odšli. Na poti smo se namazali s sončno kremo. In veliko pili. Bilo nam je že vroče in komaj smo čakali, da pridemo v senco. Ko smo prišli v gozd, smo iskali prostor kjer bi se spočili. Šli smo naprej. Kmalu smo zagledali prostor. Tam smo se usedli, popili pijačo in se posladkali. Nato smo odšli nabirati borovnice. Žiga, Urška, Andraž in jaz smo jih nabrali največ. Vzeli smo vrečki in obe napolnili s storži.

Kmalu je prišel čebelar, povedal nam je veliko stvari. Z njim smo se odpravili na cvetočo njivo. Tam nas je pričakala čebelarjeva žena, razdelila nam je med, dva lista o čebelah in še več znanja. Saj smo se veliko naučili.

Nato smo odšli v šolo. Tam smo jedli špinačo, krompir in hrenovko. To je bil športni dan.

Teja Kašnik, 3. razred

 

Včeraj, 12. 6. 2019 smo imeli športni dan. Preden smo odšli nam je gospod povedal o osnovnih gibih juda. Pokazala pa sta jih dva slovenska prvaka juda. Nato smo jih poskusili še mi. Nato smo pojedli malico in odšli na sprehod. Šli smo na polje in v gozd. Tam smo se posladkali. Nato je prišel čebelar, da bi nam pokazal lepo cvetočo njivo. Nato smo spet šli skozi gozd, a ta gozd je bil drugačen. Potem smo odšli na travnik in tam smo dobili med. Nato smo prišli nazaj v šolo in jedli kosilo. Ob dveh sem pa prišel domov.

Mark Kušar Pušelc, 3. razred


VARNO V ŠOLI

PRIPOROČILA V ČASU EPIDEMIJE

POSKRBIMO ZA SVOJE DOBRO POČUTJE

KER POGOVOR DAJE MOČ

ŠOLA NA DALJAVO

TOM TELEFON

POUK NA DALJAVO - NE POZABI

PROJEKT POGUM

Opozarjanje na šolo AMD Dravograd

ZADNJE SLIKE

PRIJAVA