12.4 smo se vsi trije 8. razredi odpravili na naravoslovni teden v Tolmin. Vozili smo se dolgih 5 ur, po naporni vožnji smo prispeli v Tolmin. Ko smo prispeli v Tolmin nas je sprejela »kopica« učiteljev Tanja, Polona, Edi, Miha, Tomaž. Skupaj z učiteljico Tanjo, Polono in učiteljem Mihom so se odpravil na ogled Tolminskih korit.. Tam smo videli skalo v obliki medvedove glave, Hudičev most (ki je visok 60m) in še veliko drugih znamenitosti. Po napornem dnevu smo se odpravili v dom in razpakirali ter se pripravili na kosilo.
Naslednji dan smo že zgodaj zjutraj vstali in se polni energije odpravili na zajtrk. Nato smo se vsak razred posebej odpravili na različne oglede(ogled muzeja, kolesarjenje-pohod, poizkusi pri reki Soči). Potem smo se že vsi utrujeni odpravili na kosilo in potem končno počitek. Po počitku je sledil še en zanimiv popoldan(plezanje-lokostrelstvo-fitnes, Kozlov Rob, pohod).
Sledil je večerja nato počitek in potem smo imeli prosto. Sledil je pouk in zabavni program.
Tako je potekal dan za dnem do četrtka. V četrtek zvečer smo imeli zabavni program. Vsak razred je moral predstaviti vsaj eno zabavno točko(8.a-modna revija, 8.b-8.b ima talent, 8.c igra in trije fantje iz 8.c so zapeli himno šole v naravi). Nato je sledila zabava do pol desete ure.
V petek smo vstali že on pol sedmih in se pripraviti na odhod. Odpravili smo se v Italijo kjer smo opravili zaključno ekskurzijo devetega razreda.

Tako je minil naš naravoslovni teden v Tolminu.

  • nekaj foto utrinkov ;)

Nika Rupret in Melani Lanc učenki 8.b


VARNO V ŠOLI

PRIPOROČILA V ČASU EPIDEMIJE

POSKRBIMO ZA SVOJE DOBRO POČUTJE

KER POGOVOR DAJE MOČ

ŠOLA NA DALJAVO

TOM TELEFON

POUK NA DALJAVO - NE POZABI

PROJEKT POGUM

Opozarjanje na šolo AMD Dravograd

ZADNJE SLIKE

PRIJAVA