BIL JE LEP IN SONČEN NEDELJSKI DAN. BILI SMO VESELI. UČENCI ŠOLE TRBONJE SO NASTOPALI. BABICE IN DEDKI SO PLOSKALI.

TEJA KAŠNIK, 2. RAZRED

 

BIL JE LEP DAN. IN NA TA DAN JE BIL NASTOP. ZELO SEM SE VESELILA NASTOPA.

SAŠA PIRNAT, 2. RAZRED

 

NA NASTOPU SMO PELI IN POVEDALI NAŠE PESMICE. KO SMO BILI NA NASTOPU, JE BIL VRTEC PRVI IN POTEM MI. NASTOP JE BIL V GASILSKEM DOMU. UČITELJICE SO SEVEDA BILE ZRAVEN.

MARK KUŠAR PUŠELC

  1. RAZRED

 

KO SEM PRIŠLA NA ODER, SEM IMELA TREMO. NAJPREJ SMO DEKLAMIRALI PESMICE, POTEM PA PELI. KO SMO KONČALI Z NASTOPOM, SMO ŠLI DOMOV. BABICE IN DEDKI PA SO OSTALI V DVORANI.

URŠKA PARADIŽ, 2. RAZRED

 

Nastop

V nedeljo smo imeli nastop za upokojence. Nastopal je vrtec, nato pa mi šolarji. Najprej smo nastopali posamezno, nato pa še skupaj zapeli. Dedki in babice so bili zelo navdušeni nad nami, zelo glasno so nam ploskali.

Ko je bilo konec, smo odšli lahko domov. Ko smo prišli domov, sem bil vesel.

Žiga Rudolf, 3. razred

 

V nedeljo, 15. 10. 2017 smo imeli nastop za dedke in babice. Morali smo se naučiti pesmice na pamet. Tudi zapeli smo tri pesmice. Nastopal je tudi vrtec in četrti in peti razred.

Imeli smo se super.

Špela Nabernik, 3. razred

 

Nastop za dedke in babice

V nedeljo, 15. oktobra 2017 smo imeli nastop. Nastop smo pripravili za starejše občane. Imela sem veliko treme, ampak sem jo premagala in po nastopu sem bila olajšana.

Nato smo šli učenci domov, starejši občani pa so se družili še naprej.

Kina Kovač Jakob, 3. razred

 

Nastop

V nedeljo smo imeli v gasilskem domu nastop za starostnike. Prišlo jih je veliko. Otroci osnovne šole in vrtca smo jim z nastopom polepšali dan. Prišli so tudi županja, podžupan in predsednik krajevne skupnosti. Vsi so imeli govore. Bila je tudi moja bica. Nastop je imela tudi Danaja s harmoniko. Po končanem programu so dedki in babice dobili kosilo.

Veliko so si imeli za povedati. Druženje je trajalo do večera.

Andraž Šantl, 3. razred

 

Nastop za starostnike

Včeraj je bil nastop za starostnike. Gremo od začetka. V naši vasi že nekaj let prirejamo nastope za starejše krajane naše vasi. Prireditev jim s svojimi deklamacijami in pesmimi polepšamo mi, otroci iz osnove šole Trbonje. Naša učiteljica nam je že nekaj dni prej razdelila deklamacije, ki smo se jih naučili na pamet. Čeprav sem imela malce treme, sem bila zelo vesela, saj smo polepšali dan starejšim krajanom, saj so bili njihovi obrazi veseli in nasmejani.

Lara Kogelnik, 3. razred


VARNO V ŠOLI

PRIPOROČILA V ČASU EPIDEMIJE

POSKRBIMO ZA SVOJE DOBRO POČUTJE

KER POGOVOR DAJE MOČ

ŠOLA NA DALJAVO

TOM TELEFON

POUK NA DALJAVO - NE POZABI

PROJEKT POGUM

Opozarjanje na šolo AMD Dravograd

ZADNJE SLIKE

PRIJAVA