V torek smo dobili obisk. Prišel je gospod iz Sadjarskega društva. Pokazal nam je, kako se obrezujejo drevesa. Naučili smo se veliko zanimivih stvari. Bilo mi je zelo všeč.

Teja Kašnik

2 . razred

SADJAR NA OBISKU

Sadjar se je usedel na moj stol. Sadjar nam je pokazal sadje, šli smo tudi ven. Bil je zelo prijazen.

Saša Pirnat

2. razred

Prišla sta sadjarja, ki sta vedela veliko o drevesih in o sadju. Lahko smo poskusili suho sadje. Potem smo šli še pogledati ptičjo valilnico. Nato smo še obrezovali drevesa. Na koncu smo se poslovili.

Špela Nabernik

3. razred

Sadjar je prišel k nam na obisk. Povedal nam je veliko o sadju. Dal nam je za poskusiti čips iz jabolk. Zelo mi je bilo dobro. Šli smo ven. Sadjar je obrezoval trto. Debla od sadja smo privezali k palici in smo tudi nekaj obrezali.

Urška Paradiž

2. razred

Ko je prišel sadjar v šolo smo mu zapeli tri pesmice. Nato smo se usedli in sadjar nam je povedal nekaj o sadju. Potem nam je razdelil suho sadje. Nato smo šli ven. Pogledati smo šli ptičjo valilnico, če je umazana. Videli smo, da je čista. Nato smo šli pogledati, če so kaj zrasla drevesa.

Žiga Rudolf

3. razred

V torek nas je obiskal sadjar. Pokazal nam je razno sadje kot so jabolka, hruške, banane, in druge. Povedal je, da sadje razdelimo v pet skupin. To so pečkato, lupinasto, koščičasto, jagodičasto in južno sadje. Prinesel je tudi jabolčni čips, ki je bolj dober od pravega čipsa in seveda bolj zdrav. Ko smo odšli ven iz šole, je sadjar obrezoval drevje.

Lara Kogelnik

3. razred


VARNO V ŠOLI

PRIPOROČILA V ČASU EPIDEMIJE

POSKRBIMO ZA SVOJE DOBRO POČUTJE

KER POGOVOR DAJE MOČ

ŠOLA NA DALJAVO

TOM TELEFON

POUK NA DALJAVO - NE POZABI

PROJEKT POGUM

Opozarjanje na šolo AMD Dravograd

ZADNJE SLIKE

PRIJAVA