Šolarji smo šli v vrtec. Usedli smo se na stole. Prišel je dedek Mraz. Imel je košaro v roki. Košara je bila polna sladkarij. Jaz sem sedel na stolu, ki je imel zadaj krokodila. Na koncu je vrtec dobil bonbone in igračo. Šolarji pa smo dobili bonbon, ki sem ga že pojedel in čokolado.

Mark Kušar Pušelc, 2. razred

 

Danes je prišel na šolo dedek Mraz. Vsi smo bili veseli. Najprej je dal darila vrtcu. Nato je dal darila šolarjem. Zapeli smo mu pesmice. Vsak učenec je dobil čokolado. Dedek Mraz ima belo brado in nosi sivo kučmo.

Andraž Šantl, 3. razred

 

Šli smo v vrtec in je prišel dedek Mraz. Otrokom vrtca je dal darilo in čokolado. Nam pa čokolado in bonbone. Potem smo šli v učilnico.

Saša Pirnat, 2. razred

 

Bil je en običajen dan in prišla je učiteljica. Povedala nam je, da imamo v vrtcu presenečenje. To je bi dedek Mraz. Potem smo mu zapeli in otroci vrtca so mu zapeli. Dobili smo še sladkarije.

Kina Kovač Jakob, 3. razred

 

Šli smo v vrtec. Prišel je dedek Mraz. Nekaj nam je tudi povedal. Mi smo mu zapeli dve pesmi. Na koncu je razdelil bonbone in čokolade. Potem smo šli v učilnico.

Urška Paradiž, 2. razred

 

Danes, 19. 12. 2017 nas je obiskal dedek Mraz. Zapeli smo mu pesmici, zapeli so tudi otroci vrtca. Nato nam je dedek Mraz razdelil darila. Poslovili smo se. Bilo mi je všeč.

Špela Nabernik, 3. razred

 

Leto je naokoli in spet je prišel dedek Mraz. Zapeli smo mu dve pesmi, nato je razdelil bonbone in čokolade. Nato nas je pohvalil, ker smo tako lepo zapeli. Nato se je z nami še fotografiral. Ta dan je bil nekaj posebnega.

Žiga Rudolf, 3. razred

 


VARNO V ŠOLI

PRIPOROČILA V ČASU EPIDEMIJE

POSKRBIMO ZA SVOJE DOBRO POČUTJE

KER POGOVOR DAJE MOČ

ŠOLA NA DALJAVO

TOM TELEFON

POUK NA DALJAVO - NE POZABI

PROJEKT POGUM

Opozarjanje na šolo AMD Dravograd

ZADNJE SLIKE

PRIJAVA