Spoštovani starši,

posredujemo vam internetno stran Pozitivne psihologije – »Šola Za starše«, kjer vam ponujajo brezplačna predavanja, povezana z vzgojo. Odvijala se bodo ob sredah in sobotah ob 18:00 v januarju in februarju 2021.

https://maratonpozitivnepsihologije.si/sola-za-starse/?fbclid=IwAR0loEqV0zYpjJi7sBNoi-le_yEAIoLtiY-H_aVgp3mMrUsiET7trr4a09M

Upamo, da izveste čim več koristnih informacij.

Vse lepo in pazite nase.

Kolektiv OŠ Neznanih talcev Dravograd z ravnateljico

V času božičnih in novoletnih praznikov je ravnateljica za učence od 5. do 9. razreda pripravila 4 izzive. Vsem, ki so se lotili izzivov in jih v celoti opravili, čestitamo. Upamo, da ste se ob izpolnjevanju izzivov zabavali in se imeli lepo.

Med izzivi je bil tudi foto natečaj za najlepšo fotografijo Dravograda, ki so jo učenci uspeli fotografirati na najvišji točki pohoda.

Komisija se je po praznikih sestala in za najboljše fotografije Dravograda izbrala naslednje tri fotografije, ki so jih v svoj objektiv uspele ujeti naslednje učenke.

1. Maša Vernekar

2. Nika Hajnže

3. Žana Sentič

Vsaka izmed njih je v fotografski objektiv ujela zanimiv trenutek Dravograda. Za vaš čudovit pogled na Dravograd vam iskreno čestitamo.

Kolektiv OŠ Neznanih talcev Dravograd z ravnateljico.

 

Preberite več: REZULTATI FOTO NATEČAJA – IZZIV RAVNATELJICE

Spoštovani starši, učenci,
 
obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19. Glede na spremembe Odloka o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih, zaradi trenutne epidemiološke slike osnovne šole in glasbene šole nadaljujejo z izobraževanjem na daljavo tudi v tednu od 18. 1. 2021 do 22. 1. 2021.
 
Kolektiv OŠ Dravograd z ravnateljico Danijelo Ledinek

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19. Z novim odlokom, ki bo začel veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije, se do 15. januarja 2021 nadaljuje pouk na daljavo.

Želimo vam srečno in uspešno v letu 2021, predvsem pa upamo, da se učenci čim prej vrnejo v šolo. Hvaležni smo, ker v teh težkih trenutkih nudite vso podporo svojim otrokom. Da pa bi vam olajšali morebitne stiske, težave, skrbi smo za vas in vaše otroke odprli telefonsko številko 031 314 238,  na katero lahko pokličete. Skupaj nam bo uspelo rešiti vsakršno zagato.

Ostanite zdravi.

Kolektiv OŠ Dravograd z ravnateljico Danijelo Ledinek

 

 

ŠOLA NA DALJAVO

POUK NA DALJAVO - NE POZABI

TOM TELEFON

PROJEKT POGUM

Opozarjanje na šolo AMD Dravograd

ZADNJE SLIKE

PRIJAVA