Spoštovani,

S tem sporočilom bi vas radi obvestili, da bo Karavanke UNESCO Globalni Geopark letos prvič tudi na slovenski strani Geoparka v času poletnih počitnic organiziral 2 Geopark kampa (animirano varstvo otrok) za otroke v starosti od 6 do 10 let.  Geopark kamp ponuja možnost odkrivanja narave preko različnih aktivnosti, vse od zanimivih eksperimentov, pohodov, zabavnih družabnih iger, oblikovanja in ustvarjanja z naravnimi materiali ter še veliko več zanimivih doživetij. Otrokom bi radi pričarali ustvarjalno poletje v naravi, starše, dedke in babice pa malo razbremenili vsakodnevnega varstva.

Geopark Kampa bosta potekala na naslednjih lokacijah in terminih:

  1. GEOPARK KAMP: Podružnična šola v Koprivni (Center za trajnostni razvoj) - Črna na Koroškem, v obdobju od 6.7. do 10.7.2020, vsak dan od 7:30 do 14:30 ure.
  1. GEOPARK KAMP: Dvorec Bukovje  - Dravograd, v obdobju od 13.7. do 17.7.2020, vsak dan od 7:30 do 14:30 ure.

Več podrobnih informacij ter prijavnico najdete na spletni strani Geoparka Karavanke - https://www.geopark-karawanken.at/slo/ponudbe/geopark-kamp.html oziroma smo vam za vsa dodatna vprašanja z veseljem na razpolago tudi preko elektronske pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

GEOPARK KAMP A3 Dravograd

GEOPARK KAMP A3 Dravograd

Spoštovani starši.
V osnovne šole, se v ponedeljek, 1. 6. 2020 vračajo učenci 4. in 5. razreda.
V  sredo, 3. 6. 2020  pa se nam bodo pridružili tudi učenci 6., 7. in 8. razreda.
Vzgojno-izobraževalno delo bo tako od 1.6.2020 za vse učence (od 1. do 9. razreda) potekalo v normativno določenih oddelkih, kot pred razglasitvijo pandemije. Še vedno pa bo treba izvajati splošne higienske ukrepe, ki jih  nam predpisuje NIJZ.
Predmetni pouk v drugem in tretjem triletju se organizira v matični učilnici oddelka, učenci učilnic ne menjajo, lahko pa vanje vstopajo različni učitelji.
V priponki  vam pošiljamo organizacijo dela za vse učence, ki se nam bodo v naslednjem tednu pridružili.
Prosimo vas, da že pred prihodom vašega otroka v šolo razredniku posredujete izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo.
Veselimo se prihoda otrok zato bomo poskrbeli, da se bodo v šoli ponovno počutili prijetno in lepo kljub omejitvam, ki jih moramo upoštevati.
                                                                            Kolektiv OŠ Neznanih talcev Dravograd