rkriz

Vse, kar je vredno imeti, je vredno tudi deliti.

(Sri Chinmoy)

Z odraščanjem je vse bolj pomembno, da okolje pri otroku spodbuja solidarnost, dajanje, darovanje. Pri tem imamo starši in učitelji odločilno vlogo. Ne obdarujmo samo mi otroka – ampak ga vzgajajmo v tem, da tudi on obdaruje druge. Spodbujajmo otroke k hvaležnosti, solidarnosti in dobrodelnosti!

Preberite več: TEDEN RDEČEGA KRIŽA

NA ZABAVO PRAVO K BARONU OB DRAVO

V četrtek 12. 4. 2018 bo v Velenju v Mercator centru potekal že 32. Festival Turizmu pomaga lastna glava, na katerem bo tekmovala tudi naša šola z učenkami 9. razreda.

Na razpisano temo smo napisali turistično raziskovalno nalogo z naslovom Na zabavo pravo k baronu ob Dravo.

Na turistični tržnici bomo predstavili naš turistični produkt, s katerim želimo na zanimiv in zabaven način predstaviti zadnjo plemiško družino, ki je živela v dvorcu Bukovje in še posebej življenje barona Hansa Kometra.

Fotografija : Stalna razstava o baronih Kometer v dvorcu Bukovje

(Gostenčnik, H., 2017)

Mentorja: Helena Gostenčnik, Lovro Plimon

V tednu od 3. 4.– 7. 4. 2018 bomo v sodelovanju z Občino Dravograd, društvom upokojencev, društvom varno aktivnih poti, policijo, AMD ter zvezo šoferjev in starimi starši ter starši organizirali PEŠBUS za učence, ki bodo odšli s spremljevalci peš do šole po vnaprej začrtanih poteh in ustaljenem urniku.

Preberite več: PEŠBUS IN NADOMEŠČANJE ZARADI VETROLOMA

Spoštovani.

Z veseljem sporočam novico, da nam je uspelo začasno sanirati streho šole. Nevarnosti trenutno ni vec in jutri boste  lahko prišli varno v šolo. Parkirate lahko tudi za šolo.

Lahko noč.           Marjeta Podgoršek Rek, ravnateljica šole

Spoštovani.

V sredo, 13. 12. 2017, odpade pouk na podružnični šoli Ojstrica zaradi slabih vremenskih razmer.

Na matični šoli pouk v sredo bo. Učence in starše prosimo za previdnost. Zadrževanje okoli starega dela šole in za šolo je prepovedano. Zjutraj in po pouku bo organizirano v okolici šole varstvo prostovoljcev Zveze šoferjev, tako da bo za varnost čim bolj poskrbljeno. Zaradi del na strehi bo zaprta cesta za šolo, parkiranje za šolo ne bo možno. Vse zaposlene in obiskovalce naprošamo, da parkirajo pri hotelu Traberg in pridejo v šolo peš. Organizirano bo tako jutranje varstvo kot podaljšano bivanje. Izvajal se bo tudi Zdrav življenjski slog. Vse ostale popoldanske dejavnosti (zunanji izvajalci) bodo v terminu od 13. 12. do 15. 12. 2017 začasno odpadle. Šolski prevozi iz vseh smeri so začasno urejeni.

V primeru poslabšanja razmer vas bomo pravočasno obvestili po IP telefoniji, Koroškem radiu, KTV Dravograd in na naši spletni strani šole.

Lep pozdrav.                                      Marjeta Podgoršek Rek, ravnateljica šole.

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 1.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 2.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 3.DEL

ZADNJE SLIKE

SPLETNA VARNOST

PRIJAVA