Spoštovani starši.
 
Na pobudo Direktorata za predšolsko  vzgojo in osnovno šolo MIZŠ in ob današnjih določilih Vlade Republike Slovenije bomo upoštevali njihov nasvet in v prvem tednu, od 16. 3. 2020 do 20. 3. 2020, ne bomo izvajali pouka na daljavo.
 
V kolikor je kdo izmed učiteljev otrokom že posredoval zadolžitve, jih le-ta lahko opravi do naslednjega ponedeljka. O nadaljnjem poteku pouka na daljavo vas bomo sproti obveščali, vas pa prosimo da  sledite navodilom.
 
Zahvaljujemo se za razumevanje  in želimo, da skrbite zase in za svoje najbližje.

                             

Kolektiv Osnovne šole Neznanih talcev Dravograd

Slovenski pediatri pozivamo vse prebivalce Slovenije, še posebno pa starše vseh otrok in mladostnike, da zaradi hitrega širjenja okužb z virusom covid-19 v naslednjih tednih skrbno spremljajo javna opozorila s strani države in se dosledno držijo vseh podanih navodil.
Otroci in mladostniki omenjeno bolezen večinoma prebolevajo v blažji obliki, vendar zaradi tega tudi pomembno prispevajo k širjenju virusa v družbi. Ravno zaradi tega je v trenutni situaciji najpomembnejše, da so otroci in mladostniki za nekaj tednov izključeni ne samo iz vrtcev, šol in fakultet ampak tudi iz vseh oblik druženja ali skupinskih športnih in drugih aktivnosti.

Preberite več: Poziv staršem, otrokom in mladostnikom ob epidemiji Covid-19