V času dopustov v JULIJU in AVGUSTU so uradne ure

od 04. 07. 2018 do 23. 08. 2018

od 9:00 do 11:00 ure.

VSTOP V ŠOLO JE SKOZI GLAVNI VHOD!

 

Šolska zobna ambulanta ima v času letnih dopustov zaprto ordinacijo od 16. 07. 2018 do 19. 08. 2018.

 

Hvala za razumevanje!

INFORMACIJE GLEDE NOVEGA ŠOLSKEGA LETA BODO OBJAVLJENE NA ŠOLSKI SPLETNI STRANI.

 

Ravnateljica šole:

Marjeta PODGORŠEK REK

V letošnjem šolskem letu smo se prvič vključili tudi v projekt Simbioza Šole in izpolnili vse pogoje, da smo postali Simbioza Šola.

Gre za projekt, ki spodbuja medgeneracijsko sodelovanje. Učenci 5. razredov so skozi celo šolsko leto sodelovali pri različnih medgeneracijskih dejavnostih ter sodelovali tudi v nagradnem natečaju Simbioza Šole.

Učenka Ema Temnikar je prejela 3. nagrado. Več...

adijo solaŠolsko leto smo zaključili s proslavo ob dnevu državnosti in slovesno podelitvijo priznanj, nagrad in vpisom v Zlato knjigo. Tudi v tem šolskem letu smo bili zelo uspešni na različnih področjih, sodelovali smo v mnogih projektih in prireditvah na šoli in v kraju. Poleg Planetu Zemlja prijazna šola smo dobili včeraj tudi naziv SIMBIOZA šola zaradi medgeneracijskega sodelovanja. Hvala staršem za prispevek v šolski sklad.

Dočakali smo konec in pred nami so počitnice. Vsak izmed nas jih bo preživel po svoje. Upam, da se bomo spočili in si nabrali moči za novo šolsko leto. Navadni ljudje razmišljajo kako bi zapravili čas, pametni pa, kako bi ga uporabili. Torej, počitnice izkoristite pametno - družite se s prijatelji, starši, sorodniki, preberite kakšno knjigo.

Učenci so dobili sezname šolskih potrebščin za naslednje šolsko leto. V primeru izgube se lahko obrnete na tajništvo šole. Vse informacije glede prvega šolskega dne bodo objavljene na šolski spletni strani zadnji teden v avgustu. Spremenili se bodo seznami razredov za bodoči 6. razred, saj pridejo na matično šolo učenci s podružničnih šol, verjetno pa se bo spremenil tudi bodoči 7. razred zaradi priselitev in odselitev. Glede na novo Uredbo o varovanju osebnih podatkov boste starši glede tega obveščeni po e-pošti ali navadni pošti zadnji teden v avgustu.

Lepe in mirne počitnice vsem skupaj.                          

Marjeta Podgoršek Rek, ravnateljica šole

rkriz

Vse, kar je vredno imeti, je vredno tudi deliti.

(Sri Chinmoy)

Z odraščanjem je vse bolj pomembno, da okolje pri otroku spodbuja solidarnost, dajanje, darovanje. Pri tem imamo starši in učitelji odločilno vlogo. Ne obdarujmo samo mi otroka – ampak ga vzgajajmo v tem, da tudi on obdaruje druge. Spodbujajmo otroke k hvaležnosti, solidarnosti in dobrodelnosti!

Preberite več: TEDEN RDEČEGA KRIŽA

NA ZABAVO PRAVO K BARONU OB DRAVO

V četrtek 12. 4. 2018 bo v Velenju v Mercator centru potekal že 32. Festival Turizmu pomaga lastna glava, na katerem bo tekmovala tudi naša šola z učenkami 9. razreda.

Na razpisano temo smo napisali turistično raziskovalno nalogo z naslovom Na zabavo pravo k baronu ob Dravo.

Na turistični tržnici bomo predstavili naš turistični produkt, s katerim želimo na zanimiv in zabaven način predstaviti zadnjo plemiško družino, ki je živela v dvorcu Bukovje in še posebej življenje barona Hansa Kometra.

Fotografija : Stalna razstava o baronih Kometer v dvorcu Bukovje

(Gostenčnik, H., 2017)

Mentorja: Helena Gostenčnik, Lovro Plimon

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 1.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 2.DEL

ŠOLA, DA SE TI ZROLA 3.DEL

ZADNJE SLIKE

SPLETNA VARNOST

PRIJAVA