RAZŠIRJENI PROGRAM – HRANA IN PREHRANJEVANJE

RAZŠIRJENI PROGRAM – HRANA IN PREHRANJEVANJE

Naši učenci, nadobudni kuharji, so v torek, 18. 10., in v četrtek, 20. 10., z mojo pomočjo kuhali in skuhali zelo dobre čufte v paradižnikovi omaki s pirejem. Da so okusni, smo sami preverili in vse pojedli .

Menim, da so bili učenci zelo zadovoljni, saj so bili čufti njihova velika želja .

Več o kuhanju, okušanju in pridnih kuharjih pa si lahko ogledate v spodnjih fotografijah.

C:\Users\Nataša Kamnik\Desktop\čufti4.jpg C:\Users\Nataša Kamnik\Desktop\čufti8.jpg

C:\Users\Nataša Kamnik\Desktop\čufti9.jpg C:\Users\Nataša Kamnik\Desktop\čufti7.jpg

C:\Users\Nataša Kamnik\Desktop\čufti6.jpg 

C:\Users\Nataša Kamnik\Desktop\čufti5.jpg C:\Users\Nataša Kamnik\Desktop\čufti3.jpg

 

Učiteljica Nataša Kamnik

O avtorju