Select menu item

PREDAVANJE ZA VZGOJITELJE IN UČITELJE

PREDAVANJE ZA VZGOJITELJE IN UČITELJE

V torek, 16. 4. 2024, je na Osnovni šoli Neznanih talcev Dravograd potekal aktiv vzgojiteljev Vrtca Dravograd in učiteljev prve triade Osnovne šole Neznanih talcev Dravograd ter Osnovne šole Šentjanž pri Dravogradu. V sklopu aktiva smo prisluhnili predavanju ge. Simone Levc, ki je zaposlena kot svetovalna delavka in logopedinja na Drugi osnovni šoli Slovenj Gradec. Izkušnje s področja logopedije je nekaj časa pridobivala tudi v razvojni ambulanti Splošne bolnišnice Slovenj Gradec in v Zdravstvenem domu Velenje. Vrsto let je bila članica Komisije za usmerjanje na Zavodu Republike Slovenije za šolstvo. Je soavtorica knjige Varuh otrokovih dolžnosti, avtorica logopedskega priročnika Liba laca lak – Kako pomagamo otroku do boljšega govora? ter knjige Ali sediš na ušesih?!

Predavanje ge. Simone Levc na temo Kako do boljše komunikacije v skupini? nas je preko teorije, podkrepljene s številnimi izkušnjami in praktičnimi primeri, opolnomočilo in obogatilo z novim znanjem. Po predavanju je sledilo delo po skupinah, pri katerem smo lahko novo pridobljeno znanje uporabili tudi v praksi.

S tovrstnimi srečanji želimo okrepiti sodelovanje med vzgojitelji in učitelji ter na ta način prispevati k našemu še boljšemu delu z učenci.

O avtorju
Dostopnost